Västerås stad - Mikael Källqvist blir ny VD för Bostads AB Mimer

Mikael Källqvist blir ny VD för Bostads AB Mimer

Newsdesk 14/9 11:14

Mikael Källqvist blir bostadsbolaget Mimers nye VD. Mikael är idag vice VD och förvaltningschef på det allmännyttiga bostadsbolaget Svenska Bostäder i Stockholm. Han har gedigen erfarenhet från bostads- och byggbranschen.

- Vi sökte en person som sätter hyresgästen i första rummet med starka ledaregenskaper och som har intresse för samhällsfrågor. Allt detta har Mikael. Han är en trygg person med varmt hjärta. Det avspeglar sig i ett starkt engagemang för hyresgästerna och ett starkt intresse att fortsätta utveckla Mimers roll som samhällsbyggare. Vi är väldigt glada över att Mikael tackade ja, säger Lars Korkman, styrelseordförande för Mimer.

Mikael är född och uppvuxen i Stockholms södra förorter men kommer nu att flytta till Västerås. Från sin tid i Stockholm tar han främst med sig förståelsen för hur viktig bostaden är för människan och han anser att Mimers främsta uppdrag är att hyresgästerna ska trivas och känna sig trygga i sina hem och bostadsområden.

- Vi är i ett läge där det saknas bostäder vilket ställer stora krav på oss. Mimer har startat många spännande byggprojekt som det ska bli oerhört stimulerande att arbeta med. Samtidigt får vi inte glömma grunden, våra hyresgäster och utvecklingen av vårt befintliga bostadsbestånd. Att se till att våra hyresgäster trivs och är trygga är en match vi måste vinna varje dag, säger Mikael Källqvist, tillträdande VD för Mimer.

Mikael Källqvist tillträder tjänsten på Mimer 1 november.

För mer information kontakta gärna:
Mikael Källqvist, tillträdande VD, Bostads AB Mimer, telefon 076-123 70 13
Lars Korkman, styrelseordförande, Bostads AB Mimer, telefon 073-984 74 97


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status