Hooks Herrgård - Mikael Ljungbergs minnesgolf på Hooks Herrgård

Mikael Ljungbergs minnesgolf på Hooks Herrgård

Newsdesk 2/6 08:20

Den 4 juni arrangerar Mikael Ljungbergs minnesfond Minnesgolf, för tolfte året i rad.

För andra året spelas tävlingen på Hooks Herrgård nära Jönköping och intresset bland deltagare ? kändisar och sponsorer ? är större än något annat år tidigare. Syftet med Minnesgolfen är att dra in pengar till goda ändamål.

Många kända ansikten spelar för en god sak.

På Hooks Herrgård, ett par mil söder om Jönköping, kommer kändisar och sponsorer ta sig runt artonhålsbanan. Många har kommit tillbaka år efter år för att få spela golf, umgås och självklart stödja fonden. Räkna med en stenhård men samtidigt avspänd Mikael Ljungbergs Minnesgolf, där deltagarna gör allt för att besegra varandras lag ? och för att samla in pengar till Minnesfonden. Delar av pengarna går till ett stipendium som varje år delas ut till en idrottsman eller ledare som verkat i Mikaels anda.

Årets tävling är egentligen två olika. På fredagen, 3 juni Christer Gulldéns pokal (34 lag), på lördagen, 4 juni, Mikael Ljungbergs minnesgolf (36 lag).

Bland deltagarna märks namnkunniga skådespelare och idrottsmän inom allehanda sporter: Helen Alfredsson, Kent Nilsson, Frank Andersson, Anette Norberg, Magnus Wislander, Louise Karlsson, Sandra Karlborg, Magnus Muhrén, Roger Rönnberg, Anders Broström, Bengt-Åke Gustavsson, Hans Mosesson, Paul Tilly, Olle Sarri, Torgny Mogren, Tommy Salo och framförallt alla våra trogna sponsorer.

? Många av deltagarna har varit med från starten 2005. Det är en sådan fantastisk känsla att alla spelar för en sådan här god sak. De är så oerhört engagerade i vårt arbete och vad det bidrar till. säger Jonas Ljungberg, bror till Mikael Ljungberg och ordföranden i Minnesfonden.

Om Mikael Ljungbergs Minnesfond

Mikael Ljungbergs minnesfond startade kort efter Mikaels bortgång i slutet av 2004. Varje år delar stiftelsen ut ett stipendium på 50 000 kronor till någon inom idrottsvärlden som lever upp till Mikael Ljungbergs värderingar: att vara ärlig, ödmjuk och rättvis. Någon som verkar i den anda som gjorde Mikael Ljungberg till en av våra mest folkkära idrottare genom tiderna.

Se även laguppställning får årets golf

http://www.mikaelljungberg.se/laguppstallning-for-arets-minnesgolf-2016/


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Broström

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status