Gothia Innovation - Mike Perry etablerar sig i Gothia Science Park

Mike Perry etablerar sig i Gothia Science Park

Newsdesk 9/12 11:31

Det senaste tillskottet bland företag i Gothia Science Park är Mikael Persson, mer känd under namnet Mike Perry, och hans företag MP Ton & Produktion AB.

Mikael Persson slog igenom under artistnamnet Mike Perry i början av 2016 med låten ?The Ocean?, som har blivit en stor succé. Nu har Mikael valt att satsa fullt ut på sitt företag MP Ton & Produktion AB och platsen som han har valt för att göra det på är i Gothia Science Park.

- Gothia Science Park har en fantastisk atmosfär för kreatörer och känns därför som ett självklart val för min verksamhet, säger Mikael Persson.

MP Ton & Produktion AB är ett produktions- och artistföretag med främsta fokus på musikproduktion och DJ-verksamhet med skapande av musikaliska verk mot digitala plattformar såsom Spotify, Youtube och Itunes.

Är du nyfiken på att etablera ditt företag i Gothia Science Park?

Vill du och ditt företag ta del av en inspirerande miljö med tillgång till kontorslokaler och öppna mötesplatser med möjlighet till nya kontakter och nätverk? Då ska ni ansöka om att bli en del av Gothia Science Park, en innovationsmiljö där individer och företag kan utvecklas och växa genom att få hjälp med att starta och driva företag, skapa nya produkter/tjänster, affärer och jobb. För frågor kring etablering i parken är du välkommen att höra av dig till Kenneth Alfelt, verksamhetsansvarig för Services och Gothia Science Park, via Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status