Military Work - Military Work deltog vid Veterandagen

Military Work deltog vid Veterandagen

Newsdesk 30/5 04:47

Bemannings- och rekryteringsföretaget Military Work deltog med ett eget tält vid årets Veterandag måndag den 29 maj vid Sjöhistoriska Museet på Djurgården.

Veterandagen 2017 genomfördes i strålande solsken och innehöll förutom utställningen överflygning av JAS 39 Gripen, flyguppvisning av Team 60, fallskärmshoppning utfört av Idrottsveteranerna, tal av bland annat försvarsminister Peter Hultqvist, överbefälhavare Micael Bydén, generalmajor Klas Eksell och försvarsutskottets ordförande Allan Widman med fler. Kvällen avslutades med konsert av Fältartisterna och hårdrockbandet Mustasch.

Vid en ceremoni mitt i programmet delade H.M.K. Carl XVI Gustaf ut två av Försvarsmaktens medaljer för sårade i strid och två förtjänstmedaljer till förtjänta medaljörer.

? Jag är mycket tillfreds med att vårt deltagande vid Veterandagen och få hylla våra veteraner som gjort sitt yttersta i arbetet för Sverige. Det är även mycket glädjande att Veterandagen den 29 maj utsetts till allmän flaggdag vilket är synnerligen värdigt, säger Mikael Karlsson vd för Military Work.

Military Work fick många tillfällen att berätta för besökarna om företagets verksamhet och dessutom samverkan med Försvarsmakten, andra myndigheter och ideella organisationer.

För ytterligare information eller högupplösta bilder:

Mikael Karlsson tel. 08-408 057 41 eller E-post: Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status