Military Work - Military Work etablerar kontor i Boden

Military Work etablerar kontor i Boden

Newsdesk 24/1 06:25

Bemannings- och rekryteringsföretaget Military Work är i fortsatt stark tillväxt och har fattat beslut om etablering av ett lokalt kontor i Boden. Military Work har sedan tidigare huvudkontoret i Stockholm och öppnade i augusti 2016 ett kontor i Malmö. Syftet med etableringen i Boden är att möta marknadens efterfrågan i norra Sverige.

Military Work förmedlar individer med försvarsmaktsbakgrund till den civila marknaden. Military Work är sedan 2013 ett av Försvarsmaktens centrala partnerföretag.

? För Military Work är närhet till förband, marknad och individ nyckeln till framgång. Vår filosofi är att verka där vi kan göra nytta och bidra till Försvarsmaktens förmåga att attrahera och behålla personal i Boden som den anrika och betydelsefulla försvarsmaktsort det är. Vår ambition är att det skall ge en positiv effekt för regionen genom att flera har möjlighet att rota sig efter avslutad tjänst eller parallellt med ett deltidsengagemang, säger Mikael Karlsson, vd för Military Work.

I samband med etableringen i Boden har Gabriella Olofsson rekryterats till det lokala Boden kontoret. Gabriella Olofsson gjorde värnplikten på I19 i Boden och har därefter utbildats till specialistofficer och är reservofficer.

? Jag välkomnar Gabriella Olofsson till Military Work. Gabriella kommer att arbeta med marknadskontakter och försäljning och är en utmärkt representant för oss. Hon har sedan tidigare bred erfarenhet med dokumenterad effekt, avslutar Mikael Karlsson, vd för Military Work.

För ytterligare information eller högupplösta bilder:

Mikael Karlsson tel. 08-408 057 41 eller E-post: Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status