Military Work - Military Work etablerar kontor i Jönköping

Military Work etablerar kontor i Jönköping

Newsdesk 1/2 07:47

Bemannings- och rekryteringsföretaget Military Work fortsätter etableringen av kontor i prioriterade regioner. Nästa region är Jönköping med närhet till Försvarsmaktens Göta Ingenjörsregemente, Ing 2, Eksjö. Nyligen kommunicerades etableringen av ett kontor i Boden och Military Work har nu närvaro i Stockholm, Malmö, Boden och Jönköping.

Military Work är i stark tillväxt och etablering av lokala kontor är ett led i att mer effektivt möta marknadens efterfrågan regionalt. Samtidigt ger det möjlighet till synergieffekter som partnerföretag till Försvarsmakten. Military Work förmedlar individer med försvarsmaktsbakgrund till den civila marknaden.

I samband med etableringen i Jönköping har Björn Areskog rekryterats som ansvarig för kontoret. Björn Areskog har bred och omfattande erfarenhet från tjänster inom Försvarsmakten såväl som den civila sektorn. Areskog är utbildad yrkesofficer och har en magisterexamen i ekonomi efter studier i Sverige, USA och Italien.

? Etableringen av två nya kontor i närtid är helt enligt plan, först Boden och nu Jönköping. Vi är i stark tillväxt och vi växer där vår marknad finns. Vi tror på fysisk närvaro och närhet till förband, marknad och individ. Björn Areskog är med sin bakgrund rätt person att fortsatt utveckla vår verksamhet i Jönköping med närområde. Välkommen Björn, säger Mikael Karlsson, vd för Military Work.

För ytterligare information eller högupplösta bilder:

Mikael Karlsson tel. 08-408 057 41 eller E-post: mikael.karlsson@militarywork.se

Andreas Hagvall tel. 08-408 057 45 eller E-post: andreas.hagvall@militarywork.se

Besök även: www.militarywork.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status