Military Work - Military Work etablerar verksamhet i Finland

Military Work etablerar verksamhet i Finland

Newsdesk 29/12 08:17

Kompetensförsörjningsföretaget Military Work har etablerat verksamhet i Finland med start i Helsingfors. Etableringen i Finland är ytterligare ett steg i den pågående expansionen.

Military Work ser positivt på den finska bemannings- och rekryteringsmarknaden och på den finska försvarsmaktens goda förmåga att utbilda, repetitionsöva och bedriva insatsverksamhet med sina soldater och officerare. Det skapar handlingskraftiga, pålitliga och kompetenta individer med utmärkta förutsättningar att bidra på den civila arbetsmarknadenmarknaden efter att de slutfört sin militära tjänst.

? Jag är mycket stolt och engagerad i att vi nu öppnat verksamhet i Finland och att vår koncern växer med ett finskt bolag. VD för det finska bolaget är Arto-Pekka Nurminen som har en mycket meriterande militär bakgrund, bland annat som brigadchef, militärattaché i Paris och som generalsekreterare för NORDEFCO. Jag ser fram emot de utmaningar vi tillsammans står inför, säger Mikael Karlsson, koncernchef för Military Work.

Military Work verkar sedan tidigare över hela Sverige med regionkontor på strategiska platser såsom Boden/Luleå, Stockholm, Norrköping, Jönköping och Malmö för att finnas nära kunder och Military Works partner Försvarsmaktens stora förband.

För ytterligare information eller högupplösta bilder:

Mikael Karlsson tel. 08-408 057 41 eller E-post: mikael.karlsson@militarywork.se

Andreas Hagvall tel. 08-408 057 45 eller E-post: andreas.hagvall@militarywork.se

Besök även: www.militarywork.fi och www.militarywork.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status