Military Work - Military Work rekryterar Henrik Bäckström ? Ny styrelseledamot

Military Work rekryterar Henrik Bäckström ? Ny styrelseledamot

Newsdesk 31/5 06:46

Bemanningsföretaget Military Work har rekryterat Henrik Bäckström till styrelsen. Henrik Bäckström kommer närmast från tjänsten som förbundsdirektör för Bemanningsföretagen.

Henrik Bäckström är utbildad ekonom vid Uppsala universitet, forskare och docent vid Arbetslivsinstitutet, Professor vid Åbo Akademi och gästforskare vid Wharton Business School, University of Pennsylvania. Bäckström har innehaft en mängd ledande operativa befattningar inom organisationer och företag.

? Vi är stolta över att ha kunnat rekrytera Henrik till vår styrelse. Hans stora branschkunskap och framåtanda kommer att skärpa vårt arbetsgivar- och kunderbjudande i en alltmer digitaliserad värld, säger Mikael Karlsson, vd för Military Work.

? Efter 10 år i branschens absoluta nav, är det dags att sadla om till praktikens hårda krav. Det är glädjande att bidra till utvecklingen av Military Works affärsmodell och angelägna uppdrag samtidigt som alltfler kommer i arbete, kommenterar Henrik Bäckström.

Military Work har under 2015 och inledningen av 2016 haft en kraftig tillväxt. Det är en ökad efterfrågan för företagets tjänster och i syfte att förstärka den strategiska nivån har Henrik Bäckström rekryterats till styrelsen.

? I stort stärker rekryteringen Military Works förmåga att kompetensförsörja våra kunder med pålitliga, handlingskraftiga och kompetenta individer samtidigt som vi bidrar positivt till Försvarsmaktens personalförsörjning som arbetsmarknadsmatchningen inom vårt expertområde, avslutar Mikael Karlsson.

För ytterligare information eller högupplösta bilder:

Mikael Karlsson tel. 08-408 057 41 eller E-post: Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status