Min Byrå - Min Byrå skapar arbetstillfällen och flyttar in i nya lokaler

Min Byrå skapar arbetstillfällen och flyttar in i nya lokaler

Newsdesk 17/11 13:13

Jessica Flodin grundare och delägare av Min Byrå startade verksamheten förra hösten efter 10 år på Regionen som personalkonsult. Arbetet på Regionen var bra den energi som Jessica besitter kom inte till sin fulla rätt och därför valde hon att släppa tryggheten och ge sig ut i det okända. Jämtland är ett företagartätt län och Jessica såg potentialen i att erbjuda HR till företagare och chefer som inte har den ekonomiska möjligheten eller behovet av att anställa denna viktiga funktion i egen regi. Min Byrå erbjuder samma funktioner som en stor personalavdelning på ett större företag kan erbjuda allt i från experter på Rekrytering, Rehabsamordnare, HR-specialist, Arbetsrättsspecialist. Kunderna får inte bara en person utan en hel avdelning där varje expert på sitt område går in till samma kund beroende på behovet. Kunden köper endast de timmar de behöver. 

I och med att företaget växt har behovet av lokal också vuxit fram. Sedan början av oktober har Min Byrå funnits i Hus S på Campus i Östersund. I lokalen finns både kontorsplatser, samtalsrum och ett större utbildningsrum för kommande BAM-utbildningar (Bättre Arbetsmiljö). 

Jessica ser ljust på framtiden, hon hoppas kunna anställa fler och så småningom även växa till andra orter. Närmast blickar de åt Sundsvall. 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status