J BIL AB - Mjuka värden och hårda siffror - ännu ett rekordår för J BIL!

Mjuka värden och hårda siffror - ännu ett rekordår för J BIL!

Newsdesk 21/6 09:42

J BIL är den snabbt växande bilåterförsäljaren som blivit känt för sina kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Satsningen på mjuka värden fortsätter att ge resultat även i hårda siffror ? J BIL har i princip dubblat sin vinst två år i rad, medan omsättningen har ökat med 135% under samma tidsperiod.

- Vi är väldigt glada över vårt resultat för 2015, berättar VD John Marnell. Jag är övertygad om att en stor bidragande orsak är vår enträgna satsning på mjuka värden. Ju bättre våra anställda mår, och ju mer personligt engagerade de är i verksamheten, ju bättre resultat på sista raden.

J BIL har under de senaste två åren utökat från tre till fyra anläggningar och personalstyrkan har samtidigt vuxit från 62 till 93 anställda. Omsättningen har ökat från dryga 323 MKR till 758 MKR och rörelseresultatet uppgick 2015 till 15 MKR, en ökning med hela 85% jämfört med föregående år.

- En trevlig detalj är att vi har en vinstdelningsfilosofi inom företaget, så den ökade vinsten innebär helt enkelt högre lön för alla medarbetare, säger John Marnell.

J BILs satsning på kärnvärdena Kärlek, Energi och Dynamik går i korthet ut på att alla anställda ska trivas, vara trygga och känna sig motiverade på sin arbetsplats. På så sätt ökar deras förmåga att ta hand om kunderna på bästa möjliga sätt, vilket i förlängningen skapar fler affärer och därmed en högre vinst.

- Svårare än så är det inte, och min dröm är att allt fler företag ska börja fatta det här och på så sätt vara med och skapa en bättre värld för både medarbetare och kunder, avslutar John Marnell.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status