Cool Company Skandinavien AB - Mobila bloggare i Sommarsverige fakturerar utan företag

Mobila bloggare i Sommarsverige fakturerar utan företag

Newsdesk 1/6 14:34

Blog Preneurs är ett nätverk inom destinationsmarknadsföring för bloggare på digitala plattformar. I ett samarbete med Cool Company ger nu Blog Preneurs alla bloggare i nätverket möjligheten att fakturera utan att ha eget företag och plocka ut lön enkelt och säkert som egenanställda.

Idén med Blog Preneurs är att ge bloggare på alla turisttäta träffpunkter och destinationer i Sverige en möjlighet att tjäna pengar genom att anmäla sig till nätverket och publicera sina inlägg i kanaler som etableras mellan Blog Preneurs och ägarna till destinationerna. Exempel på destinationer är Sveriges många natursköna campingplatser, vandringsleder och andra attraktiva turistmål.

Cool Company tar arbetsgivaransvaret för bloggarna i nätverket. Det betyder att Cool Company sköter all administration, betalar skatter och sociala avgifter åt dem. Bloggarna kan koncentrera sig på att förmedla sina upplevelser från Sommarsverige och utveckla sina digitala kanaler utan att bekymra sig om tidskrävande pappersarbete och administration.

?Tillsammans med Trip Planner ger vi ännu fler möjlighet att fakturera utan företag och kunna ta ut lön på rätt sätt ? skattat och klart, enkelt och tryggt?, säger Jan Bergstrand, grundare och VD för Cool Company Skandinavien AB.

Den kontrakterade Blog Preneur-bloggaren som väljer att bli egenanställd skapar enkelt ett kostnadsfritt konto på coolcompany.com. Därefter ser Blog Preneurs och Cool Company till att bloggarens upparbetade intäkter sammanställs och redovisas varje månad. Bloggaren tar ut lön som egenanställd och kan tryggt förlita sig på att Cool Company löser administrationen och ser till att skatter och avgifter betalas in.

Bloggare som är egenanställda genom Cool Company, är även försäkrade och trygga under tiden de ingår i nätverket Blog Preneurs och genomför godkända uppdrag genom Cool Company. Cool Company har tagit fram en utökad försäkring som även omfattar bloggare som är minderåriga.

?Vi ser det som en stor fördel att vi kan erbjuda BlogPreneurs säkerheten som en bra försäkring innebär. Tillsammans med Cool Company har vi hittat en lösning som omfattar alla, även dem som är under 18 år?, säger Kent Rosqvist, CEO på Cube Seven.

---

Om Cool Company Skandinavien AB

Cool Company Skandinavien AB är ett egenanställningsföretag som förenklar administrationen för konsulter och frilansare att fakturera utan eget företag. För uppdragsgivare erbjuder de möjligheten att anlita extern kompetens genom att Cool Company löser administration och arbetsgivaransvar.

Mer information, kontakta: Jan Bergstrand,

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status