Vagabond International AB - Modern Vagabond Edition 6 THE A/W ?16 COLLECTION

Modern Vagabond Edition 6 THE A/W ?16 COLLECTION

Newsdesk 23/8 12:59

För sjätte säsongen i rad väljer Vagabond att genom kreatörer lyfta konceptet Modern Vagabonds. Kampanjen för höst/vinter 2016 fotograferades i konstnären Jane Moseleys och musikern Miles Gerbers hemmastad New York.

- För höst/vinter 2016 har vi tagit fram vad vi älskar mest; coola, platta och sköna skor, snygga boots med nya skärningar och knähöga stövlar. En kombination av minimalism, punk och en mer formell stil. Jane och Miles personifierar genuint vår nya kollektion, berättar Marie Nilsson Peterzén, CD Vagabond. Karaktäristiskt för kollektionen The Novel Era är även en tydlig avantgarde silhuett med subtila referenser till punk och det rebelliska. Vagabond tar i höst en nostalgisk tur till tidigareårtionden samtidigt som man djärvt flörtar med både nutid och framtid. 

- I vårt ständiga sökande efter den moderna vagabonden valde vi Jane och Miles eftersom de representerar den generation som har tillgodogjort sig koderna för sann frihet. De har båda valt att utforska sin egen kreativitet och talang utan att behov av att passa de standarder, säger Pontus Frankenstein, CD Frankenstein Studio. Jane Moseley är konstnären som av en slump blivit en av modevärldens mest eftertraktade och samtida modeller. Miles Gerber är även han mångfasetterad; verksam som sångare i bandet Swimsuit Issue och publicist av konsttidskrifter. Det som kännetecknar dem båda, en kreativ livsstil och en egen personlig stil, är signifikativt för höstens skor från Vagabond.

KAMPANJ TEAM

Fotograf: Benjamin Lennox / Management Artists, Paris

DOP: Theo Stanley

Stylist: Tereza Ortiz

Reklambyrå: Frankenstein Studio

Creative Director: Pontus Frankenstein

För mer information vänligen kontakta:

Ibeyostudio - Johanna Sörstrand, Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status