Mohv Mohv - MOHV kan ägarlägenheter

MOHV kan ägarlägenheter

Newsdesk 1/1 01:00

Sedan 1 maj 2009 har det varit tillåtet att bilda ägarlägenheter i Sverige, dock är det endast ett fåtal mäklare som kommit i kontakt med just denna bostadstyp. Mäklarföretaget MOHV har upplevt en ökande efterfrågan gällande kompetens i frågan och har specialiserat sig på att även förmedla ägarlägenheter.

Ägarlägenhet är en vanlig boendeform i stora delar av Europa och för dessa gäller andra regler än för en traditionell bostadsrätt. Konceptet ägarlägenhet brukar jämföras med ett radhus, fast på höjden. Fördelarna med en ägarlägenhet är att man till skillnad mot en bostadsrätt faktiskt äger bostaden, och alltså inte bara rätten att bo i den. Eftersom du äger lägenheten kan du hyra ut den som du vill dessutom är månadsavgiften i normalfallet avsevärt lägre eftersom det inte finns någon bostadsrättsförening som kan ta upp några lån. Det kan även ge en viss ekonomisk trygghet att inte vara beroende av en förening, då det inte finns en förening som kan gå i konkurs. Boendeformen är än så länge tämligen ovanlig i Sverige och bland köpare och spekulanter märks en viss osäkerhet inför ett köp.

- På MOHV är vi experter på att hjälpa våra kunder att sälja sina bostäder och vi är stolta och glada över att kunna säga att vi nu tagit fram ett komplett erbjudande även för Sveriges nyaste boendeform, ägarlägenheter! säger Magnus Miramadi, VD på MOHV.

Kika på ägarlägenheten som vi har till salu just nu: Agavägen 27


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll