Incit AB - Mölndalsbostäder väljer fastighetssystem från Incit

Mölndalsbostäder väljer fastighetssystem från Incit

Newsdesk 30/8 08:51

Det kommunala bostadsbolaget Mölndalsbostäder har efter noggrann utvärdering valt Incit Xpand som sitt nya fastighetssystem. De olika delarna som innefattas i affären är drift, underhåll och hyra.

? Det känns som ett styrkebesked från vår sida, att efter grundliga upphandlingar slutligen bli valda som leverantör till Mölndalsbostäder. Här får vi bevis på att vårt fastighetssystem är bra och kan anpassas efter kundens önskemål, förklarar Göte Berntsson, CEO, Incit.

Affären med Mölndalsbostäder innefattar ett komplett systemstöd för delarna drift, underhåll, hyra och även mobilitet för ärendehantering. Mina sidor ? marknadswebb för hyresgäster och sökande ingår även i avtalet.

? Vi ser framemot samarbetet kring implementationen av det nya fastighetssystemet och har höga förväntningar på Incit som leverantör. Vi har gjort ett gediget arbete med att kravställningen och vad vi vill få ut av vårt nya fastighetssystem och det känns väldigt bra att vara igång med projektet. Mycket arbete väntar och vi känner oss redo och förväntansfulla, förklarar Susanne Höjer, marknadschef Mölndalsbostäder.

Kort om Mölndalsbostäder:
Mölndalsbostäder är ett helägt kommunalt bostadsbolag vars främsta uppgift är att förse Mölndal med attraktiva och kundanpassade lägenheter. Bolaget, som sedan 1947 byggt och förvaltat hyreslägenheter, har i dag ca 3500 lägenheter varav ca 750 är specialanpassade för särskilt boende, som t.ex. äldreboende och kooperativa hyreslägenheter. I bolagets bestånd finns det även kommersiella lokaler och förskolor.
www.molndalsbostader.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status