Budo & Fitness Butikerna - Moveapp lanserar webshop med Budo & Fitness

Moveapp lanserar webshop med Budo & Fitness

Newsdesk 18/1 14:12

MoveApp

?Samhällstrenden talar sitt tydliga språk. Träning är nödvändigt för den moderna människan när vi blir allt mer stillasittande och våra kostvanor försämras måste vi aktivera oss och träna för att vi ska må bra och fungera normalt. Stressen i samhället pekar också mot att det blir allt svårare att ta sig egen tid och skapa utrymme i sin planering för sin träning varvid enkelheten och tillgängligheten också blir en nyckel parameter för att träningen skall bli av. Moveapp och Budo & Fitness samarbetar för att genom moveapp.se och moveappshop.com under ett tak erbjuda inspirerande träning och relaterade produkter på ett lättillgängligt sätt.?

?Träning som utförs rätt och blir av regelbundet med rätt träningsprodukter av rätt kvalitet ger resultat?

Säger Pierre Dahl, grundare och VD för Budo & Fitness

Om Moveapp

Träna - hur, var och när du vill - i mobilen, läsplattan eller på TV:n.

Konceptet är enkelt och om vi får säga det själva, smått genialt. Vi har samlat hundratals filmer med PT-ledda träningspass i en pytteliten och behändig app.

Det enda du behöver göra är att ladda ner den och prova dig fram mellan mängder av olika träningsformer och instruktörer. Följ ett veckoprogram eller välj bland pass och enskilda övningar.

Som om det inte räckte med träningsfilmerna så har vi även stoppat in en träningsdagbok i appen, funktion för GPS-träning, statistik, en skrytfunktion där du kan dela hur duktigt du är med dina vänner på sociala media och en hel del annat smått och gott...

Kent Orrgren, VD för Moveapp, Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status