Military Work - MW Logistikpartner tecknar avtal med PostNord

MW Logistikpartner tecknar avtal med PostNord

Newsdesk 27/11 13:39

Bemanningsföretaget MW Logistikpartner har tecknat ett avtal med PostNord. Avtalet innebär att MW Logistikpartner ska bemanna PostNord TPL:s anläggningar Händelö 2, Händelö 3 och Herstadberg i Norrköping.

Avtalet löper inledningsvis på ett år. Totalt omfattar uppdraget cirka 60 årsarbetskrafter och rekrytering till befattningarna kommer att inledas direkt. MW Logistikpartner ser gärna att de anställda har militär bakgrund och ett deltids-engagemang inom Försvarsmakten, men det är inget formellt krav. Erfarenheten från MW Logistikpartner kommer att ge en god grund för att tillsätta goda ledare som leder det dagliga arbetet med en bra struktur byggt på en tydlig värdegrund och specialiserade medarbetare.

PostNord TPL, som är en del av PostNord-koncernen, är Nordens ledande tredjepartslogistiker med en omsättning på över 2 miljarder kronor 2015. I Norrköping sysselsätter företaget över 600 personer och har kunder som Apotek Hjärtat, Bauhaus, Stadium och DT Group.

? Vi är mycket tillfreds med det avtal vi nu tecknat med PostNord. Våra medarbetares erfarenhet inom logistik kommer att tillföra betydande mervärden till PostNords kunduppdrag. Uppdraget är en utmaning och vi är mycket stolta över att ha tilldelats uppgiften, säger Mikael Karlsson, vd för MW Logistikpartner.

? Tack vare MW Logistikpartners stora engagemang och att de knutit till sig nyckelkompetens här i Norrköping känner vi oss trygga med att de tar ansvar för bemanningen vid de tre terminalerna, säger Nilas Linder, tillförordnad chef för Region mitt på PostNord TPL.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status