Videum AB - ?MySay beviljas 300 000 kr från Vinnovas utlysning till Innovativa startups

?MySay beviljas 300 000 kr från Vinnovas utlysning till Innovativa startups

Newsdesk 3/3 03:55

Av 663 sökande bolag är MySay AB i Växjö ett av de 117 bolag i Sverige som nu beviljas medel för att kunna satsa på sin affärsidé. MySay är ett av tillväxtbolagen som deltar i Företagsfabrikens inkubationsprocess.

? Detta är naturligtvis fantastiska nyheter! Med Vinnovas hjälp kan vi nu mer aktivt än tidigare visa hur MySay kan användas i specialicerade butiker som konstgallerier, antikhandlare, musikaffärer samt andra sektorer där både butiksägare och konsumenter kan dra nytta av MySay. Vi räknar nu med att hitta vår nisch på marknaden tack vare Vinnovas förtroende för oss, säger Kaveh Peighambari, grundare av MySay AB.

Vinnovas motivering till beslutet lyder enligt följande:

- Projektet bygger på en innovation med stor potential, vidare är resonemanget kring framtida tillväxtpotential trovärdigt

- Projektplanen är väl genomarbetad och beskriver ett tydligt fokuserat projekt med god genomförbarhet

- Företagets resurser i form av tidigare erfarenheter, kompetens och utrustning ger goda förutsättningar att nå uppsatta mål

MySay startades i maj 2016 och har sedan dess jobbat intensivt med både teknikutveckling och marknadsundersökningar. Det som vd och grundare Kaveh Peighambari har tagit fram är en tekisk produkt som ger möjlighet för lokala butiksägare att ge sina lokala butiksbesökare en bättre shoppingupplevelse. För konsumenten innebär det en möjlighet att pruta på varupriset i butiken.

Den fysiska butikens erbjudande har sett likadant ut väldigt länge. Även sedan e-handelsshoppingen tog fart. Med MySays produkt skapas en intressant framtida utveckling. 

- Vi på Företagsfabriken är glada att Kaveh Peighambari valt att utgå från Växjö i Kronoberg med sin spännande affärsidé, meddelar Helena Collin, Företagsfabrikens vd. Tiden i inkubationsprocessen ger bolaget möjlighet att växa snabbt och skapa sysselsättning i Kronobergs län.

Kontakt:
Kaveh Peighambari, vd och grundare
MySay AB
Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status