Lindorff - Nära 13000 genomförda tester i Konsumtionsprofilen

Nära 13000 genomförda tester i Konsumtionsprofilen

Newsdesk 1/6 06:00

I början av december förra året lanserade Lindorff det webbaserade självskattningstestet Konsumtionsprofilen. Nu efter drygt 6 månader har nästan 13000 tester genomförts och av alla tester som påbörjas är det hela 90% som slutförs.

Konsumtionsprofilen är framtagen för att skapa större medvetenhet hos gemene man om sin privatekonomiska situation och eventuella risker vid kredit och lån. Testet är webbaserat och innehåller 14 frågor totalt. Det är helt anonymt och finns på egen webbplats under konsumtionsprofilen.se. Där finns också vägledning för de som eventuellt behöver stöd kring dessa frågor.

-Vi vill vara med och aktivt ta ansvar för att upplysa om privatekonomiska frågor. Det känns bra att så många tester redan nu är genomförda. Konsumtionsprofilen är ett sätt för oss att närma oss våra kunder och tydligare få en bild av vad vi kan bidra med ännu bättre. Vi håller på att analysera de svar vi har fått in hittills och kommer att presentera resultaten löpande. Vi tittar också på om det eventuellt är några lokala avvikelser i vissa frågor, säger Jörgen Utgren, CDO och Marknadschef, Lindorff Sverige.

Sedan januari 2015 har ökningen av kredithanteringsärenden som hanteras digitalt hos Lindorff ökat från 10% till 30%. Och utvecklingen går allt snabbare. Möjligheten till att fullt ut kunna sköta alla ärenden via digitala tjänster och digitala kanaler är en självklar målbild inom kort. Lindorff har den senaste tiden, förutom Konsumtionsprofilen, lanserat Kundombudsmannen (en förenklad möjlighet för gäldenärer att komma in med synpunkter, frågor och eventuella klagomål gällande sina skulder), Lindorff24 (ett webbverktyg som gör det enkelt att få en överblick över sina skulder) och ett samarbete med den digitala brevlådan Kivra. Snart kommer fler tjänster och kanaler att presenteras. Allt i syfte att underlätta för användare.

För mer information:

Jörgen Utgren, CDO och Marknadschef Lindorff Sverige ? Tel: 076-326 1250, Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status