Järfälla kommun - Näringslivsmässa lockar minister till Järfälla

Näringslivsmässa lockar minister till Järfälla

Newsdesk 20/9 06:31

Näringslivsmässan Växtplats Järfälla 22-23 september inleds med ett besök av närings- och innovationsminister Mikael Damberg som bland annat kommer att berätta om regeringens satsningar på näringslivet i höstbudgeten.

Närings- och innovationsministerns besök på Växtplats Järfälla handlar om hur vi ska skapa ett mer företagsamt Sverige och Järfälla. Mikael Damberg kommer att diskutera detta med Claes Thunblad, kommunstyrelsens ordförande i Järfälla, Maria Rankka, VD för Stockholms handelskammare, och Lars Jagrén från Svenskt näringsliv. Efter frukostseminariet fortsätter näringslivsmässan Växtplats Järfälla med seminarier där bland andra Ola Serneke, VD för Serneke, Per Geijer, säkerhetschef på Svensk handel, Bengt Baron, OS-guldmedaljör och företagsledare, och Rikard Lundborg, medgrundare av Mackmyra Whisky, medverkar. Konferencier under dagen är Peter Wallin, f.d. general manager för Tre Kronor.

? Järfälla är en plats där det händer otroligt mycket. Växtplats Järfälla är ett perfekt tillfälle att synliggöra allt som händer här och de människor som får det att hända, säger Claes Thunblad, kommunstyrelsens ordförande i Järfälla.

Om Växtplats Järfälla

Växtplats Järfälla är näringslivets egen mässa i Järfälla. Fredag 22 september är fokus på business-to-business, medan lördag 23 september är en dag för hela familjen med Dogge Doggelito, barnlopp, kampsportsuppvisning, trampolinpark, ansiktsmålning, polis och brandkår. Ett 50-tal utställare finns på plats i Jakobsbergs sporthall, som är öppen för alla. För mer information, se www.vaxtplatsjarfalla.se/program.

Mer information

Fredrik Persson, VD Järfälla Näringsliv AB, fredrik.persson@jarfalla.se, 08-580 285 99

Claes Thunblad, kommunstyrelsens ordförande, claes.thunblad@jarfalla.se, 070-002 33 92


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status