Swedese Möbler Aktiebolag - Nästa generation tar över Swedese Möbler AB

Nästa generation tar över Swedese Möbler AB

Newsdesk 18/3 13:27

Sedan 1999 har Elisabeth Johansson ägt och utvecklat Swedese Möbler AB. Hon lämnar nu över ansvaret till sin dotter Anna Johansson som förvärvat bolaget.

Swedese Möbler AB har en fin utveckling och är samtidigt inne i en spännande utvecklingsfas. Företaget växer och det känns naturligt att lämna över till nästa generation så att ansvaret för vårt framtida Swedese blir stabilt och bra, säger Elisabeth.

Anna Johansson tillsammans med sin sambo Julio Patino är djupt engagerade i företaget sedan många år och har ett stort intresse av design och kvalitetsmöbler. Dom ser framtidens Swedese som ett ledande företag som levererar hållbara produkter som får kunderna att känna stolthet och må bra. Tillsammans med Swedese?s styrelse, ledning och över 100 medarbetare vill dom fortsätta företagets fantastiska utveckling som startade i småländska Vaggeryd för över 70 år sedan.

-?Vi är mitt uppe i processen att ta företaget vidare till nästa nivå och det känns tryggt och bra med en långsiktig ägare som vill utveckla företaget vidare, säger Sonnie Byrling, VD på Swedese Möbler AB?.


För ytterligare information om företaget, vänligen kontakta:

Sonnie Byrling, vd Swedese, tel: 070-868 00 90, e-post: Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status