Antik- och Hantverksmässan - Nepa tecknar avtal med Namibia

Nepa tecknar avtal med Namibia

Newsdesk 19/4 19:36

Nepa ska i dagarna genomföra en nyemmission för att få in mer kapital till sin globala lansering av Actionhub. Det är ett system där all research samlas på samma plats och hjälper företagen att skapa produkter och tjänster som anpassas till kundernas efterfrågan.

Företaget har tecknat avtal med Namibias statstelevision, "The Namibian Broadcasting Corporation" och kommer att leverera lösningen med Actionhub till dem under våren. Det innebär att tv-stationen enklare kan planera sina produktioner och styra publiceringen efter tittarnas behov.

? Vi skapar och producerar innehåll för radio och TV . Det innebär att vi måste vara lyhörda när vi går från idé till program. Allt innehåll som konsumeras på radio och TV måste ha grundats i någon form av efterfrågan hos vår publik, säger, Stanley Similo, vd på Nbcs.

För Nepa innebär det ytterligare ett steg mot en global marknad. Redan i dag har de kunder i ett 50-tal länder.

? Vi fortsätter vårtillväxtstrategi på en mycket spännande kontinent. Vi är stolta att ha fått förtroendet av The Namibian Broadcasting Corporation och ser fram emot ett fruktsamt samarbete, säger Olle Råghall.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status