Nikita AB - Nikita utmanar de stora managementbolagen genom lansering av Nikita Management Consulting Network

Nikita utmanar de stora managementbolagen genom lansering av Nikita Management Consulting Network

Newsdesk 10/1 13:07

Nikita har nu lanserat Nikita Management Consulting Network. Nikita blir därmed först ut på den skandinaviska marknaden med denna sortens tjänst. Nikita Management är en semiautomatiserad plattform som förenklar inköpsprocessen av högkvalitativa managementkonsulter för företag med högkvalitativa behov. Nikitas tjänst erbjuder erfarna managementkonsulter en möjlighet att komma i kontakt med intressanta och utvecklande uppdrag.

Tjänsten riktar sig till konsulter med en tidigare dokumenterad erfarenhet av arbete för något av de ledande managementkonsultbolagen. De talanger som Nikita initialt väljer att utgå ifrån har tidigare haft anställningar vid McKinsey, Bain och BCG.

- Vi ser en mycket stor potential i vårt erbjudande, säger Nikitas VD Pia Ganeva och fortsätter, då medlemskap i Nikita Management kommer att erbjudas alla konsulter med relevant bakgrund och kompetens oavsett om de tillhandahåller sina tjänster via egna företag eller är anställda hos mindre bolag. Tjänsten har vuxit fram i och med en ökad efterfrågan hos våra kunder och den växande trenden kring self-employment bland konsulter från många av de större konsulthusen. Många av våra beställare ser det som en kvalitetsstämpel att konsulten rekryterats samt skolats av ledande managementkonsultbolag. I Nikitas nya tjänst kan kunderna flexibelt få tillgång till särskilt kvalificerade och erfarna konsulter på individnivå. Vår nya tjänst underlättar samtidigt för dessa konsulter att få tillgång till de uppdrag som de finner intressanta.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status