NJIE Foods - NJIE förvärvar ActionRun - Sveriges största hinderbana i stadsmiljö

NJIE förvärvar ActionRun - Sveriges största hinderbana i stadsmiljö

Newsdesk 18/4 09:55

NJIE, producent av funktionella livsmedel offentliggör idag att bolaget blir majoritetsägare i förtaget ActionRun, Sveriges största hinderbana i stadsmiljö. Genom förvärvet blir NJIE största ägare i ActionRun som i samband med detta byter namn till NJIE ActionRun.

NJIE med huvudkontor i Göteborg grundades 2008 av tidigare MMA fightern Assan Njie och har sedan dess vuxit snabbt på den nordiska marknaden. NJIE utvecklar och säljer innovativa koncept med fokus på hälsa, och har gjort sig kända för sina produkter så som ProPud Proteinpudding, ProPud Proteinmilkshake, Freeno, Propud Proteinbars och sin fruktdryck. Förtagets mission är att utmana alla att ta ett steg mot en mer hälsosam livsstil.

ActionRun är Sveriges största hinderbana i stadsmiljö som riktar sig till både elit och motionärer som antingen tävlar individuellt eller i grupp. Företaget drivs av far och son, Tomas och Jesper Ahremark som även bygger alla hinder själva. Sedan den första upplagan av ActionRun år 2014 har evenemanget lockat tusentals deltagare och åskådare vilket resulterat i att tävlingen blivit en stor publikfest. Banan tar de tävlande igenom både tekniska och roliga hinder.

?Det är med stor glädje som vi nu kan offentliggöra förvärvet av ActionRun?, säger Assan Njie, VD och grundare av NJIE i en kommentar och fortsätter. ?Vi är två entreprenörsdrivna företagsledare som byggt upp bolagen från grunden och vi delar även samma vision och filosofi, att få folk att ta ett steg mot en hälsosammare och mer aktiv livsstil. Dessutom ser vi även att ActionRun är ett naturligt komplement till vår övriga affär och framtida satsningar.?

Tomas och Jesper Ahremark kommer tillsammans med NJIE att utveckla och expandera eventet i såväl Sverige som i Norden. Deras främsta fokus blir att maximera upplevelsen för såväl löparen som för eventbesökaren för att ta NJIE ActionRun till en helt ny nivå.

?Vi är väldigt glada att NJIE med Assan i spetsen valt att gå in som delägare i bolaget. Tillsammans med teamet på NJIE är ambitionen att utveckla och expandera NJIE ActionRun ytterligare för att kunna inspirera fler till en mer aktiv och hälsosam livsstil? säger Tomas Ahremark, grundare av ActionRun i en kommentar.

Se mer på njieactionrun.com

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Assan Njie, VD och grundare, NJIE
E-mail: assan.njie@njie.com
Mobil: +46 739 725 999

Tomas Ahrnemark, Medgrundare, ActionRun
E-mail: tomas@actionrun.se
Mobil: + 46 706 118 878


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status