Nordiskt Realsparande AB - Nordiskt Realsparande AB tar upp kampen mot företags kapningar.

Nordiskt Realsparande AB tar upp kampen mot företags kapningar.

Newsdesk 23/5 03:51

Bolagsverket har sedan mitten av Maj tagit bort möjligheten för individer som inte är registrerade ombud att utföra så kallade autoärenden. Detta är en del i arbetet mot ökningen av företagskapningar som ökat lavinartat de sista åren. Här listas några tips på hur du som företagare kan skydda dig:

  • Anmäl dig till den kostnadsfria tjänsten Mina meddelanden. Då får du snabbt besked via e-post och sms bland annat när Bolagsverket har tagit emot ändringar som rör ditt företag.
  • Få ett meddelande varje gång en ansökan om registrering kommer in genom att anmäla en epost adress på Verksamt. En behörig företrädare för företaget kan anmäla e-postadressen i e-tjänsterna på verksamt.se eller på blanketten Anmälan om adressändring för företag och föreningar, nr 701.
  • Prenumerera på ändringar i ditt företag kostnadsfritt hos Nordiskt Realsparande AB. Du kan prenumerera på ändringar i ditt företag. När en ändring registreras i företaget, skickas uppgifter till dig omgående via epost. Prenumerationen träder i kraft så snart vi har registrerat den. Det tar normalt en arbetsdag.

Vid frågor är ni välkomna att kontakta Nordiskt Relaspar´s juridiska avdelning på 020-152900 eller

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status