Danske Bank Sverige - Norges startup-drottning går till TheHub.se

Norges startup-drottning går till TheHub.se

Newsdesk 9/8 12:14

Stina Liland är ny Sverigechef för TheHub.se, den digitala plattformen som samlar Sveriges startups. Stina har en bakgrund från Startup Weekend, är medgrundare av Startup Norway och Startup Extreme, och har även haft rollen som nordisk programansvarig för 500 startups.

Danske Banks och SUP46:s TheHub.se är en tjänst som fungerar som en mötesplats för startups som vill knyta kontakt med investerare. Via den digitala plattformen som även är en rekryteringsplats för arbetssökande, kan företag hitta spetskompetens och medgrundare. I Norden erbjuder TheHub ytterligare verktyg såsom juridisk rådgivning, presentationshjälp och information om aktuella och relevanta event.

- Att stärka ekosystemet för startups är en passion för mig. Jag är stolt över att fått möjligheten att arbeta för TheHub.se. Jag ser fram emot att utveckla plattformen för startupscenen i Sverige och Norden ytterligare och att hjälpa startups med att rekrytera talang och komma i kontakt med investerare, säger Stina Liland.

- Det känns väldigt bra att vi har rekryterat Stina Liland till TheHub.se. Stinas insikter och expertis är något som jag välkomnar för utvecklingen av vår plattform. Den digitala plattformen är en naturlig del i vårt arbete med att stödja entreprenörer på deras tillväxtresa. Om vi i ett tidigt skede förstår deras behov och lyckas skapa en relation, ger det oss bättre möjligheter att vara med på de unga bolagens framtida resa, säger Berit Behring, vd Danske Bank Sverige.

Idag har TheHub.se:
+700 startups som registrerat sig på sajten, +240 företag som söker rådgivare, +280 företag som söker finansiärer och har sedan starten 2016 haft +6000 jobbansökningar.

För mer information, vänligen kontakta:
Johanna Lindskog Lindell, Danske Bank
+46 (0) 76-721 62 38,

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Danske Bank

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status