Milleteknik AB - NOVA med fokus på säkerhet - produktnyhet från Milleteknik

NOVA med fokus på säkerhet - produktnyhet från Milleteknik

Newsdesk 5/12 05:59

NOVA är en ny produktfamilj som erbjuder certifierade batteribackuper för både brandlarm och inbrottslarm.

NOVA har testats av RiSE (tidigare Sveriges Provningsanstalt) och certifierats av SBSC enligt SSF1014/EN50131-6 samt SBF 110:8/EN54-4. NOVA har tagits fram i Sverige för den nordiska marknadens alltmer ökande krav på tillförlitlighet, säkerhet och kommunikation. Med NOVA finns nu möjlighet att presentera reservdrifttid i anläggningar, max-, medel- och minimiströmmar och temperaturer till överordnade system via RS-486, TCP/IP eller Bluetooth.

NOVA tillverkas i Milletekniks fabrik i Partille, utanför Göteborg, där även forskning och utveckling sker.

NOVA finns i tio olika konfigurationer från 3 A till 25 A och har testats för batteristorlekar från 7 Ah - 180 Ah. NOVA i FLX kapslingen är testad och godkänd för upp till fyra batteriboxar, (totalt upp 180 Ah). NOVA i XS2 kapsling har kapacitet för upp till två batteriboxar, (totalt upp till 120 Ah). NOVA är certifierad och godkänd för att uppfylla skydd- och säkerhetsstandarder enligt EN 54-4 A2/2008 och SBF 110:8 (Brand och utrymningslarm), EN50131-6 Security Grade 3, SSF1014, Larmklass 1-3, (Inbrottslarm och Integrerade säkerhetssystem). Certifiering och tester är utförda av RiSE (tidigare SP, Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut och Statens Provningsanstalt).

?Vi på Milleteknik är stolta att som ensam svensk tillverkare kunna erbjuda den nordiska marknaden godkända och certifierade produkter i Sverige, allt för ett säkrare samhälle. Vi hoppas att marknaden uppskattar våra nya certifierade produkter där högre medellaster möjliggör längre drifttider i situationer där reservkraft behövs.?

Linus Oscarsson, försäljningschef på Milleteknik.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status