Biohax International - Nu kan du betala med ett chip i handen!

Nu kan du betala med ett chip i handen!

Newsdesk 29/11 22:30

Framtidens tekniska lösningar ligger inte längre framför oss, de är redan här!

Genom biohacking kan man implementera digitala lösningar i mänskligt format och på onsdag den 2 december hamnar Göteborg på utvecklingens karta. En utvald skara människor blir då först i världen med att få ett chip implanterat i handen, ett chip som de sedan direkt kommer kunna använda som betallösning.

Det är den internationella kommunikationsbyrån Digitas LBi som står bakom initiativet att lyfta framtidens innovationer, ett sammanhang där Biohacking har en given plats. Byrån håller då ett privat event på livsstilsgallerian Vallgatan 12 och kommer under kvällen erbjuda möjligheten till ett inplanterat chip som sedan kan användas för att shoppa direkt ur butikens sortiment.

Tillsammans med Jowan Österlund på Linköpingsbaserade Biohax International som har mångårig erfarenhet av större internationella cyberevents samt betalningslösningens utvecklare Patric Lanehed bygger Digitas LBi nya broar mellan det digitala och det mänskliga.

?Det känns fantastiskt att få vara med och bana väg för en så här revolutionerande del av den tekniska utvecklingen för framtidens ekonomiska tjänster?, säger Jowan Österlund.

Kontaktpersoner för mer information:

Vill du ha mer info och/eller möjlighet att besöka eventet?

Vänligen kontakta Sandra Johansson på Digitas LBi, 070-941 26 06

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status