byyMee AB - Nu kan du skapa ditt eget digitala visitkort!

Nu kan du skapa ditt eget digitala visitkort!

Newsdesk 14/6 08:11

Digitala visitkort är tjänsten från det svenska start-up företaget byyMee® som nu sprider sig som en löpeld över världen! På mindre än en minut kan du skapa ditt eget digitala visitkort utan kostnad som du sen kan skicka direkt från din smartphone till mottagaren som sparar i sin. 

Bolaget är nu klara för global lansering och på bara 30 dagar har företaget fått fler än 250 nya användare som nu delar sina digitala visitkort. "Hotellanställda i Dubai, Bensinmacksägare i Sydafrika, Kotknackare i Sverige - ja listan kan göras lång och det är otroligt kul att följa vilka personer och företag som skapar sina visitkort varje dag" säger Martin Strempel, Grundare och VD på byyMee®

Det unika med vår tjänst är att det inte krävs någon app för att det skall fungera, att våra kunder snabbt kan skicka sina kontakt- och företagsuppgifter till sin mottagare som snabbt och enkelt sparar informationen i sin mobil.

Att det sen även går att uppdatera informationen i realtid gör det inte mindre användbart. Redan distribuerade visitkort uppdateras snabbt och enkelt via kundens egen kontrollpanel. Summerat ger det större möjligheter att dela information som alltid är uppdaterad samt att det sparar på miljön och på kostnader.

Prova kostnadsfritt. Tar bara 60 sekunder eller uppgradera till någon av våra premiumtjänster för motsvarande kostnad av en låda med visitkort gjorda av papper.

För mer information, vänligen besök http://www.byymee.com


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status