Hooks Herrgård - Nu öppnar golfrestaurangen på Hooks Herrgård

Nu öppnar golfrestaurangen på Hooks Herrgård

Newsdesk 4/3 12:20

Golfrestaurangen öppnar rekordtidigt i år och Hooks Herrgård planerar för att i fortsättningen ha restaurangen öppen året runt. Detta för att göra området kring golfbanan mer attraktivt samt för att företag och privatpersoner i närområdet ska ha möjlighet till en smakfull lunch i avkopplande miljö. ?Efterfrågan har varit stor både från våra konferensgäster och våra stamgäster, så nu gör vi slag i saken?, säger vd Hans Edberg.

I startskedet har golfrestaurangen öppet vardagar kl 9.00-16.00, men öppnar helger senast till påsk. Därefter utökas öppettiderna efter hand som det blir lite varmare kvällar. På Hooks Herrgård hoppas man att våren är på gång till påsk, så att golfbanorna också kan öppna. ?Det är många som väntar på att golfsäsongen ska sätta igång?, säger Hans.

Hooks Herrgård lockar med god mat och familjär service, men också med fri parkering och korta avstånd för att spara dyrbar tid. För lunchgäster från tex Torsvik kan det vara en viktig aspekt när man väljer lunchställe.

Lunchbuffén i golfrestaurangen serveras kl. 11.00-14.00. På buffén erbjuds salladsbuffé, smör och bröd, två rätter husmanskost, dagens pasta inkl. måltidsdryck, vatten/lättöl samt kaffe och kaka. För större sällskap bokas bord och för mindre sällskap gäller drop in. Anna och Kjell med personal hälsar varmt välkomna till golfrestaurangen.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status