Stjärna Fyrkant Svenska AB - Ny ägare till StjärnaFyrkant och Comsystem

Ny ägare till StjärnaFyrkant och Comsystem

Newsdesk 28/11 16:13

L & H Biehl AB har per den 24 november 2016 förvärvat StjärnaFyrkant Svenska AB och Comsystem Mobility AB.

BAKGRUND OCH MOTIV

En ny ägare utgör det bästa alternativet för StjärnaFyrkant Svenska AB och Comsystem Mobility AB samt deras personal, kunder och franchisetagare.

-?Under de senaste tre åren har vi arbetat med att renodla och fokusera telekomverksamheten. Vi har verkligen lagt en solid grund för framtiden?, säger verksamhetens avgående VD Ted Wengler.

-?Det är med hjärta, själ och stor energi jag går in och satsar på det här! Med lång erfarenhet inom telekom och ett stort kontaktnät i branschen ser jag stor potential i verksamheten och ser verkligen fram emot att tillsammans med personal och franchisetagare lyfta det till nästa nivå?, säger Liza Biehl.

OM STJÄRNAFYRKANT SVENSKA AB OCH COMSYSTEM MOBILITY AB

Verksamheten innefattar bolagen StjärnaFyrkant Svenska AB och Comsystem Mobility AB. Bolagen fokuserar dels på? försäljning till mindre företag via callcenter och franchising, dels på? försäljning till större företag och offentlig sektor där kunder erbjuds hjälp att avropa och implementera handhållen kommunikationsutrustning med tillhörande tjänster, support och logistik. 21 personer ingår i verksamheterna. Tillsammans har bolagen omsatt 39,5 MSEK under de senaste tolv månaderna.

För mer information kontakta:

Liza Biehl, VD, StjärnaFyrkant Svenska AB och Comsystem Mobility AB
Telefon: 070-591 30 03, E-post: Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status