Raw Mill Marketing Solutions - Ny aktör på Få-lån.se - Advisa

Ny aktör på Få-lån.se - Advisa

Newsdesk 7/1 13:06

Ny aktör för jämförelse av Privatlån

På få-lån.se har vi i dagarna lagt till en ny aktör som kommer hjälpa våra besökare att jämföra privatlån från flera olika aktörer på en och samma gång. 

Advisa fungerar på så sätt att du först börjar med att fylla i ett enkelt formulär eller ringer på 0770-18 85 78 för att gå igenom din ansökan direkt med en av advisas rådgivare. Tjänsten är helt kostnadsfri så det kostar inget att ansöka. 

Advisa samarbetar med ett tjugotal banker som alla är med och tävlar om dig som kund. Efter påbörjad budgivning får du sedan svar inom 24 timmar. Eftersom det görs endast en kreditupplysning behöver du inte vara orolig för att din kreditvärdighet ska påverkas negativt.

Din rådgivare hos Advisa kontaktar dig sen för att presentera dina erbjudanden och hjälpa dig att göra bästa möjliga val. Samtliga erbjudanden gäller i 30 dagar, så du har gott om tid att bestämma hur du vill göra.

Vi på Få-lån.se tror att Advisa är ett bra tillägg till vårt erbjudande av banker som du kan jämföra. Gå in och kolla på vår sajt idag för att se alla våra aktörer. 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status