Sanoma Utbildning - Ny bok för företagsledare som vill öka tillväxten

Ny bok för företagsledare som vill öka tillväxten

Newsdesk 10/2 08:40

Strategisk ekonomistyrning ? att leda för långsiktig tillväxt är skriven för företagsledare som vill få sin verksamhet att växa. Boken presenterar teori och praktik i ett lättillgängligt format och erbjuder verktyg för en mer aktiv ledarstil.

Att förstå ett företag och leda det är en svår uppgift. Det krävs ofta många års erfarenhet, en förmåga att reflektera och ett ständigt inflöde av nya och goda idéer. Under de senaste 30 åren har ett allt större fokus kommit att hamna på hur den ekonomiska styrningen ska kunna skapa förutsättningar för att översätta strategier i handling.

Strategisk ekonomistyrning ? att leda för långsiktig tillväxt presenterar den forskning som ur ett ekonomistyrningsperspektiv inriktar sig på tillväxt, och förklarar på ett pedagogiskt sätt hur teorierna kan användas i praktiken. Boken är framförallt anpassad till praktiker som är intresserade av att utvecklas i sin roll som företagsledare.

"I rollen som företagsledare behöver man ibland fylla på med nya idéer och tankebanor. Ambitionen bakom denna bok är att presentera insikter som kan leda till en successiv utveckling och tillväxt i ett företag", säger Krister Bredmar, författare.

Författaren Krister Bredmar är docent i företagsekonomi och verksam vid Linnéuniversitetet. Han har under mer än 20 år intresserat sig för ekonomi- och verksamhetsstyrningsfrågor i framgångsrika organisationer. Hans forskning har publicerats i internationella tidskrifter och han är aktiv i arbetet med att återföra forskningsrön till företag i ett lokalt/regionalt sammanhang.

Strategisk ekonomistyrning ? att leda för långsiktig tillväxt ges ut på Sanoma Utbildning. För mer information, recensionsexemplar eller författarintervju kontakta förläggare Amanda Schött Franzén,  Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status