Sanoma Utbildning - Ny bok om mångfald inom redovisningsteori

Ny bok om mångfald inom redovisningsteori

Newsdesk 1/3 08:40

Redovisningsteorier presenterar flera olika teorier inom ämnet. Boken visar att redovisningsteori är mer nyanserat än vad man först kan tro.

? Denna bok försöker göra en annorlunda ansats genom att redan i titeln, Redovisningsteorier , hänvisa till att det finns en komplexitet och mångfald inom redovisning, precis som inom många andra forskningsområden i det företagsekonomiska ämnet, säger Gunnar Rimmel och Kristina Jonäll, författare.

Boken är indelad i tre delar. Den första delen ger en översikt och är tänkt att användas av studenter inom redovisning på grundnivå. Del två innehåller teoretiska ansatser samt specifika redovisningsteorier, såsom den positiva redovisningsteorin, disclousureteorin och institutionell teori. Den sista delen vänder sig till studenter på avancerad nivå och innehåller aktörsbaserade och kritiska redovisningsteorier. Varje kapitel i boken har dessutom lärandemål och instuderingsfrågor som hjälper läsaren att få ett bättre grepp om ämnet.

Redovisningsteorier ? viktiga begrepp och teoretiska perspektiv inom redovisning är skriven av ett stort och kompetent författarteam verksamma vid Handelshögskolan i Göteborg, Internationella högskolan i Jönköping, Lunds universitet och Birmingham Business School i England.

Köp boken här!

Redovisningsteorier ? viktiga begrepp och teoretiska perspektiv inom redovisning ges ut på Sanoma Utbildning. För mer information, recensionsexemplar eller författarintervju kontakta förläggare Amanda Schött Franzén via  Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status