Relationsbyggarna AB - Ny bok som på ett enkelt sätt förklarar varför vi gör som vi gör

Ny bok som på ett enkelt sätt förklarar varför vi gör som vi gör

Newsdesk 16/5 15:26

SLUTA CHEFA. BÖRJA LEDA. Hur laget blir större än jaget, är guiden för dig som chef, ny eller gammal, som gör dig tydligare, mer effektiv och trygg i din roll. En annorlunda och lättillgänglig ledarskapsbok som också riktar sig till dig som leder förändring; chef, projektledare, utbildare eller förändringsledare. Vill du ha verktygen och tipsen för att förstå dina och andras motivationsmönster, lära dig goda ledarvanor, få en kraftfull modell för förändring och fler medarbetare som känner engagemang för jobbet och tar sitt ansvar? ?Författaren har med sin långa erfarenhet som ledarskapsutbildare och coach samlat alla de verktyg du behöver. Den ger dig handfasta råd för att bli den ledare dina medarbetare önskar att dom hade .? säger Ann-Christin Bergh, Fox Design som varit en av de många som fått läsa manus innan boken gått till tryck. 

Den viktigaste frågan vid ledning, styrning och utveckling av all typ av verksamhet är förmodligen frågan: Hur kan vi skapa engagemang så att alla medarbetare vill bidra till att nå uppsatta mål? 

"Du får tankar som är direkt användbara i din verklighet som ledare. En inspirations- och praktisk träningsbok för utveckling och förändring. För nya kunskaper och insikter där gruppens delaktighet är avgörande". tillägger författaren Kenth Åkerman. För att nå verksamhetens mål. För att skapa engagerade lagspelare. För att själv orka med i tempot. För att själv må och prestera bra.

Praktisk, lättläst och mycket inspirerande
Boken hjälper dig att fram det bästa ur dina medarbetare, samtidigt som du skapar resultat för dig själv. Du får värdefulla modeller och verktyg för att öka motivationen, stärka laget, hur du tar hand om smitarna och skapar en bra feedback-kultur. Den ger dig också vägledning för att undvika att fastna i det operativa, att slippa medarbetare som inte tar sitt ansvar, samt ger dig ovärderlig hjälp och inspiration för att driva och motivera i förändring. Du får tankemodeller, konkreta verktyg och inspiration för att skapa en verksamhet och kultur av personligt ansvarstagande.

Den fördjupar ledarens roll, ansvar och kärnkompetenser i en ny tid. Det är även en bok om medarbetarskap, motivation och förändring. "Det är en genuin ledarskapsbok som upplevs som en talande rådgivare och ger dig vad du behöver för att var ledare professionellt, i idrottssammanhang eller bara vara förälder!? säger Annika Bergquist, VD på däckkedjan BestDrive och tillägger: "Boken kommer ligga kvar på nattduksbordet för att läsas och få inspiration av med jämna mellanrum. Såååå enkelt, så härliga citat, så mycket samlat på ett och samma ställe som gör att du växer som individ."

Boken kommer från tryckeriet 21 maj och finns tillgänglig att förbeställa i bokhandeln redan nu.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status