Consid AB - Ny digital satsning lanserad för KALLER - Strömsholmen och Consid i tätt samarbete

Ny digital satsning lanserad för KALLER - Strömsholmen och Consid i tätt samarbete

Newsdesk 22/6 05:48

Strömsholmen AB har lanserat en ny digital plattform för varumärket KALLER. Tillsammans med konsultföretaget Consid har en ny produktorienterad webbplats utvecklats med Episerver Commerce och inRiver PIM.


Strömsholmen AB i Tranås utvecklar, tillverkar och marknadsför KALLER gasfjädrar och gashydrauliska system för pressverktyg och tunga terränggående fordon. I höstas ingick konsultföretaget Consid ett samarbete med Strömsholmen med uppdraget att ta fram en ny produktorienterad digital plattform. 

Uppdraget inleddes med en förstudie där Consid tillsammans med Strömsholmen tog fram en digital roadmap som syftade till att synliggöra behov och möjligheter för de kommande åren samt identifiera framtida möjligheter och effekter för verksamhetens digitala närvaro. Förstudien mynnade ut i beslut om en ny webb utvecklad i Episerver där produktinformationen hämtas från inRiver PIM.

Under året har Consid utvecklat en helt ny lösning för kaller.com med en produktorienterad struktur i Episerver Commerce samt byggt upp och implementerat inRiver PIM.

? Tillsammans med Strömsholmen har vi genomfört ett mycket lyckat projekt där deras befintliga webbplattform bytts ut och ersatts med en produktorienterad webblösning som ger dem goda möjligheter att erbjuda deras kunder ännu bättre stöd. Vi är mycket glada för det goda samarbetet och ser fram emot att fortsätta vidareutveckla lösningen, säger Peter Bäckrud, ansvarig för Consid i Värnamo och Växjö.

Johan Björndal, sälj- och marknadschef på Strömsholmen är mycket nöjd med resultatet:

? Vi har tillsammans med Consid och vår reklambyrå flyttat fram positionerna i vår marknadskommunikation. Vi har med Consids hjälp byggt en plattform från vilken vi kan utvecklas vidare och erbjuda våra kunder det enklaste sättet att få den information de söker, ?Ease of doing business?. Projektet har levererat i tid och till budgeterad kostnad, vi och våra kunder är mycket nöjda med resultatet.

Samarbetet mellan Strömsholmen och Consid fortsätter nu med en vidareutveckling av den digitala plattformen. Bland annat ska all information översättas till ett flertal språk och ytterligare produktgrupper läggas till i lösningen. 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status