GroApp - NY FINANSTJÄNST FÖRNYAR AKTIEHANDEL

NY FINANSTJÄNST FÖRNYAR AKTIEHANDEL

Newsdesk 1/12 05:10

Den svenskutvecklade tjänsten MARQTS.com är den första oberoende tjänsten för aktieintresserade som vill följa, analysera och jämföra börsnoterade bolag samt interagera med andra investerare. Då MARQTS.com står fritt från banker och mäklare kan användarna känna sig trygga i att informationen de tar del av är helt oberoende.

Med en lång erfarenhet av finansbranschen upplevde grundarna bakom MARQTS.com att behovet var stort för en användarvänlig, social och oberoende tjänst om börsnoterade bolag. MARQTS.com ökar transparensen och låter de som intresserar sig för aktiemarknaden ta del av information från de källor de litar på mest; sina vänner och professionell ekonomimedia.

Nyhetsbyrån Direkt, Sveriges ledande finansiella nyhetsbyrå levererar de senaste nyheterna, och utöver grunddata och nyckeltal erbjuder MARQTS.com användarna att även ta del av analytikers estimat.

  • Det är på tiden att användarna får stå i centrum i det finansiella segmentet. Det har saknats en finansiell plattform anpassad till nästa generation investerare. , säger Joakim Höglund, vd och medgrundare av MARQTS.com.

MARQTS.com erbjuder användarna att på ett helt nytt sätt ta del av information om och från noterade bolag, skapa sitt eget investeringsnätverk och därmed såväl inspirera som inspireras till bättre investeringar.

  • Vi vill göra det enklare för privatpersoner att förstå finansiell information och därmed kunna ta bättre investeringsbeslut. Alla har rätt till oberoende och tydlig information, oavsett om du äger aktier för en hundring eller flera miljoner, säger Joakim Höglund.

Nuvarande version av Marqts.com är en fullt fungerande betaversion. Fler funktioner adderas löpande.

För mer information, kontakta:
Joakim Höglund; Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status