SKL Kommentus - Ny ledning till AffärsConcept

Ny ledning till AffärsConcept

Newsdesk 17/6 07:42

AffärsConcepts nya affärsområdeschef heter Torbjörn Gideskog och tillträdde sin roll den 3 juni.

Torbjörn Gideskog har lång erfarenhet från ledande positioner i privat näringsliv mot den offentliga marknaden och har bland annat varit marknads- och försäljningschef på Cambio HealthCare systems, vd och arbetande styrelseordförande.

? Det känns jätteroligt att ta mig an det här uppdraget. Jag hoppas att jag kan bidra med ett ännu större kund- och marknadsperspektiv, säger han.

Eva-Lotta Löwstedt Lundell, vd på SKL Kommentus är glad att välkomna Torbjörn till koncernen.

? Vi tror att han kommer förstärka ledningen med sin affärskompetens och erfarenhet av att bygga långsiktiga kundrelationer, säger hon.

I samband med Torbjörn Gideskogs tillträde axlar Charlotte Murray, tidigare konsultchef på AffärsConcept, rollen som biträdande affärsområdeschef. De två kommer därmed ha ett nära samarbete i att leda och utveckla företaget framåt, där Charlotte med sin tydliga inköpsprofil blir ett viktigt ansikte utåt.

? Det känns utmanande, men framförallt roligt, att anta den nya rollen. Nu ser jag fram emot att, tillsammans med Torbjörn och övriga ledningsgruppen, arbeta med utveckling av verksamheten. Jag tror verkligen att jag och Torbjörn kommer komplettera varandra, säger Charlotte.

Om AffärsConcept

AffärsConcept är ett konsultbolag med specialistkompetens inom offentlig upphandling och inköp som ingår i SKL Kommentuskoncernen. Vi erbjuder ett heltäckande och kvalificerat stöd i form av konsulttjänster, rådgivning och kvalificerade utbildningar för dig som arbetar inom inköp och upphandling. 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status