Södertälje Centrumförening - NY PLATS, LÄNGRE PROGRAM & ARTISTSLÄPP FÖR SOMMARKONSERTER

NY PLATS, LÄNGRE PROGRAM & ARTISTSLÄPP FÖR SOMMARKONSERTER

Newsdesk 22/5 12:59

?Ett säkert tecken på att sommaren är i antågande är de sommarkonserter som anordnas i Södertälje centrum varje år. Vi tycker att sommarkonserterna är ett viktigt inslag för att stadskärnan ska bli levande och för att skapa trivsel och samhörighet. Evenemanget ska vara tillgängligt för alla och tilltala alla åldrar. Nytt för i år är barnaktiviteter och allsång. Det är fri entré och alla är välkomna! Vi hoppas och tror att sommarkonserterna återigen blir succé.?, säger Nina Dahlström, centrumchef i Södertälje Centrumförening.

Succén fortsätter, sommarkonserterna kommer tillbaka till Södertälje Centrum i år igen. Den nya platsen för i år - Stora Torget i Södertälje tar emot fyra sommarkonserter, alla torsdagar i juli. Den nya platsen beror bland annat på sättningarna i marken på Marenplan men vi ser även fördelarna med att använda nya platser för evenemang och aktiviteter.

Den nya platsen skapar utrymme för det utökade programmet för i år. Programmet för sommarkonserterna på Stora Torget börjar 17:00 med barnaktiviteter, för att sedan fortsätta med allsång 18:00 och avslutas med en artist 19:00.

Aktuella artister för de olika sommarkonserterna:

Peg Parnevik - 6 juli

Larz-Kristerz - 13 juli

Hemlig artist - 20 juli

Adrijana - 27 juli


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status