Kungsbacka kommun - Ny SMS-tjänst håller företagare uppdaterade inom miljö och hälsoskydd

Ny SMS-tjänst håller företagare uppdaterade inom miljö och hälsoskydd

Newsdesk 15/9 10:15

Vill du som företagare hålla dig uppdaterad kring det som händer inom Miljö & Hälsoskydd och din bransch? Vill du veta när det blir ändringar i reglerna eller i lagstiftningen? Nu har du som företagare eller verksamhetsutövare möjlighet att prenumerera på ny SMS-tjänst från oss på Miljö & Hälsoskydd. Du kan välja mellan olika kategorier och få nyheter inom just det ämnet som du är intresserad av.

- Det här är grymt bra! Att bli påmind om viktig info med ett  SMS blir både enkelt och effektivt. Vi har ju alltid mycket att göra så det är toppen att kommunen har utvecklat en tjänst som verkligen förenklar för mig som företagare. Jag kommer absolut prenumerera, säger Leo Gulin som driver Matverket och Linnea&Nello i centrala Kungsbacka.

Vi vill hjälpa dig att göra rätt

Via vår SMS-tjänst vill vi förenkla för dig som företagare eller verksamhetsutövare. Via SMS kommer du få veta om det har hänt något intressant inom ditt verksamhetsområde. Vi kommer också att skicka vidare viss information från myndigheter som Naturvårdsverket och Livsmedelsverket. 

Det är vår förhoppning att du ska få hjälp att göra rätt. Tillsammans ska vi göra vårt bästa för att det ska vara lätt att göra rätt! 

Läs mer och prenumerera här: www.kungsbacka.se/smsnyheter

Mer information: 

Förvaltningschef Annika Ekvall
0300-83 41 31
annika.ekvall@kungsbacka.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status