Coohl - ?? Ny svenskutvecklad antecknings-app tar integritet på allvar

?? Ny svenskutvecklad antecknings-app tar integritet på allvar

Newsdesk 10/3 06:30

De flesta populära antecknings-appar synkar allt innehåll till någon form av molntjänst. Bra ? du får tillgång till dina anteckningar på alla dina enheter. Inte-så-bra ? nu kan dina anteckningar hackas och läsas av vem som helst.

Textadore är en ny antecknings-app för iPhone och iPad som tar integritet på allvar. Dina texter stannar kvar på din enhet, så länge du inte väljer att dela dem med någon.

En av Textadores viktigaste funktioner är enkel delning ? alla dina anteckningar är redo att skickas direkt i Meddelanden på iPhone och iPad via den integrerade iMessage-appen. Det är också lätt att dela till Twitter, Mail och andra appar ? bara svep åt vänster och tryck ?Dela? på en anteckning i Textadore. Om du är orolig för att dela en känslig anteckning av misstag kan du markera den som privat. Då kommer du att bli tillfrågad om du är säker på att du vill dela denna.

Om du är lite glömsk är Textadore din vän. Ställ in en påminnelse för en anteckning, så får du ett meddelande när det är dags att dela eller skicka ? perfekt för födelsedagshälsningar och tidskänsliga tweets. Trött på att skriva? Använd Tal-till-text, och växla enkelt mellan flera olika språk.

Textadore finns på AppStore för iPhone och iPad, och kostar 10 kronor. Kräver iOS 10 eller senare.

Textadore är utvecklad i Sverige av en oberoende utvecklare. Framtida uppdateringsplaner omfattar funktioner för att enkelt lägga till nya anteckningar från andra appar, sökning och Apple Watch-stöd.

Mer information?

Kontakta Esbjörn Guwallius: Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status