DoubleCheck AB - Ny unik tjänst för den offentliga marknaden - DoubleCheck och Allabolag.se inleder samarbete

Ny unik tjänst för den offentliga marknaden - DoubleCheck och Allabolag.se inleder samarbete

Newsdesk 24/1 09:32

Allabolag.se lanserar tillsammans med DoubleCheck en helt ny gratistjänst ? offentliga värden. Den nya tjänsten tillgängliggör information om värdet på en kommun, landsting eller statlig myndighets offentliga affärer som inköp och egen försäljning. Du kan dessutom gå in på vilket företag som helst för att se om, och för hur mycket, det säljer tjänster och produkter till offentlig sektor.

Allabolag.se lanserar en helt ny tjänst ? offentliga värden ? baserad på DoubleChecks årliga insamling och researcharbete kring den offentliga affären som årligen omsätter 844 miljarder kronor och motsvarar ca 21 procent av Sveriges BNP.

Den nya tjänsten är resultatet av ett samarbete mellan Allabolag.se och DoubleCheck, som är ledande experter på affärsinformation om den offentliga marknaden. Huvudsyftet med samarbetet är att tillgängliggöra information om de affärer som görs av och till kommuner, landsting eller myndigheter, och på så vis bidra till att öka medvetenheten om de offentliga affärer som sker i Sverige och dess potential. Samarbetet gör det också möjligt att skapa unika rapporter genom parternas samlade affärsinformation. Några exempel på detta lanseras i maj då de offentliga affärsvärdena för 2016 släpps av DoubleCheck.

- Vi har försett marknaden med information om de offentliga affärerna i flera år nu. Att nu inleda ett samarbete med allabolag.se och fortsätta utveckla våra tjänster som är avgörande för en framgångsrik affär på den offentliga marknaden känns fantastiskt. Jag är helt övertygad om att det är en hel del affärer inom kommun, landsting eller statliga myndigheter som fler aktörer nu kan intresseras av, när informationen om värdet tillgängliggörs på detta sätt via allabolag.se, säger Fredrik Tamm, grundare av DoubleCheck.

- Det känns otroligt spännande att utöka vårt erbjudande med information om den offentliga marknaden. Tillsammans med DoubleChecks expertis har vi hittat en tjänst vi är helt övertygade kommer intressera många, både de som redan idag arbetar med offentlig upphandling och de som bara vill öka sin medvetenhet i sakfrågan, säger Caroline Spets, vd på UC allabolag AB.

Om samarbetet
Från och med idag kan du ta del av information om värdet på en kommun, landsting eller myndighets offentliga affärer utifrån två perspektiv: Vilka de köper tjänster eller produkter av och vilka de säljer tjänster till. Du kan dessutom gå in på vilket företag som helst och se om och hur mycket det säljer tjänster och produkter till offentlig sektor.

På allabolag.se hittar du numera de fem största inom varje kategori helt kostnadsfritt.

Önskar du veta mer och få en djupare insikt kan du köpa till en rapport. För djupare marknads- eller konkurrentanalyser eller stöd att göra bättre offentliga affärer kontakta DoubleCheck.

För mer information, kontakta:
Fredrik Tamm, vd, grundare och PR-ansvarig DoubleCheck, 070-712 43 57, Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status