Castra Group AB - Ny VD på Castra Väst Systemutveckling AB

Ny VD på Castra Väst Systemutveckling AB

Newsdesk 14/11 12:26

- Vi välkomnar Magnus Nilzén som ny VD på Castra Väst Systemutveckling, säger Mikael Hammarin koncernchef för Castra Group AB. Magnus kunskaper och tankar kring den agila utvecklingen och de agila grundvärderingarna stämmer väl överens med den satsning som Castra gör inom området, fortsätter Mikael.

Magnus är, efter uppväxten i Hudiksvall, utbildad på Chalmers, Maskinteknik med inriktning Datorstyrda anläggningar. Han har arbetat 16 år som IT-konsult i Göteborg och Malmö, varav de sista tio med ett tydligt fokus på agil produkt- och systemutveckling.

Med kunskaper inom såväl förändrings- och IT-ledning som ett antal olika agila ramverk och programmering har han en tydlig vision om att bygga ett företag enligt de agila grundvärderingarna. Ett företag som har sin grund i interaktioner och samarbeten, transparens och kontinuerlig förbättring. Ett företag som genom sin företagsbacklog välkomnar förändring och där kollegor i självstyrande team får åta sig uppgifter och ta beslut om lösningar. Dessa värderingar ska löpa som en röd tråd i allt från rekrytering och utbildning till kundrelationer och konsultuppdrag.

Castra Väst Systemutveckling ska andas agilitet och tillsammans med alla medarbetare och kunder bygga IT-system för framtiden!

För mer information kontakt Mikael Hammarin

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status