Gå & Löpkliniken - Nya ägare till Gå & Löpkliniken i Östersund

Nya ägare till Gå & Löpkliniken i Östersund

Newsdesk 7/3 09:19

Gå & Löpkliniken i Östersund byter ägare. De nya ägarna vill erbjuda ännu mer expertis i butiken. Bland annat kommer kunderna att få diagnos och behandling av idrottsskador. Satsningen på dubbskor ska också bli större.

De två nya ägarna har olika bakgrund, men har en sak gemensamt ? ett brinnande intresse för löpning. Peder Blomqvist är läkare inom idrottsmedicin och driver Läkarhuset i Östersund och Peter Bredesen är före detta stridspilot.

? Sedan tidigare har Gå & Löpkliniken erbjudit ortopediska inlägg för problem med rygg, knä och fot. Nu kompletterar vi med den neuromuskulära biten, alltså alla som har ont på grund av muskulära obalanser, vilket är mycket vanligt. Nu kan vi erbjuda både sjukgymnaster, naprapater, läkarkompetens, rätt skor och rätt behandling, säger Peter Bredesen.

Kopplingen till Läkarhuset via idrottsläkaren Peder Blomqvist gör att Gå & Löpklinikens kunder kommer att kunna få behandling av olika idrottsskador, oavsett ålder eller nivå. All personal i butiken ska vidareutbildas för att ytterligare vässa butikens totala kompetens.

Med erbjudandet om både diagnos, behandling och rätt skor tror de nya ägarna att butiken kommer att få nya kunder. Kunderna kommer också att erbjudas kvällsöppet med exempelvis undersökning av knän med ultraljud. 

I planen ligger även ett utökat samarbete med dubbskotillverkaren IceBug, som på kort tid tagit position som vinterlöparnas och vintervandrarnas favoritsko, i alla fall bland dem som behöver bättre grepp och säkerhet.

? Gå & Löpkliniken i Östersund är idag ledande återförsäljare av IceBug i Norrland. Här är vinterlöpningen populär. Och nu utökar vi samarbetet med skotillverkaren och kommer inom kort att ha ännu fler modeller som täcker fler behov och åldersgrupper, säger Peter Bredesen.

En annan förändring är att Anette Edenbo som varit ortopedtekniker i butiken under många år, nu blir butikschef.

För ytterligare information/intervju:

Peter Bredesen, delägare 073-180 39 14Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status