Asgari of Sweden AB - ?Nya Asgari 720PRO sätter ribban högt för IP-övervakningskameror

?Nya Asgari 720PRO sätter ribban högt för IP-övervakningskameror

Newsdesk 29/6 12:25

En förbättrad version av de populära övervakningskamerorna från Asgari har nu lanserats. Asgari 720PRO är ett av de mest intressanta alternativen av Utomhus IP Kameror på marknaden för den som vill ha en pålitlig men enkel lösning, på grund av dess användarvänlighet och prestanda. Med den nya medföljande appen blir det lättare än någonsin att bevaka ditt hem eller företagets lokaler. Appen gör att du kan se livevideo genom mobilen, surfplattan eller datorn med en klarare bild än tidigare.

Asgari of Sweden

Det svenska företaget Asgari tillverkar övervakningskameror som passar den svenska marknaden. De är sedan tidigare kända för sina högkvalitativa övervakningskameror och med Asgari 720PRO har de återigen satt ribban högt för konkurrenterna. Kameran kommer med flera smarta funktioner och är fylld med bra komponenter.

Möjlighet att skapa ett system

En av fördelarna med IP-kamerorna från Asgari är att de kan kopplas ihop med varandra. Det gör att du kan skapa ett övervakningssystem på ett snabbt och enkelt sätt. Tack vare den förbättrade appen kan du se övervakningskamerans video genom olika enheter, som exempelvis din mobiltelefon, surfplatta eller dator.

Den nya appen gör det enkelt för en användare att kontrollera kameran, utföra övervakningen eller ställa in de olika inställningarna. Det är även möjligt för flera personer att vara inne samtidigt. Med hjälp av appen kan du ange olika behörigheter och säkerhetsklasser för användarna. Att montera upp och koppla ihop flera kameror är enkelt, det krävs inga speciella färdigheter eller kunskaper. Det är en av anledningarna till att kamerorna från Asgari är så populära på marknaden.

Smarta funktioner för effektiv bevakning

Att ständigt behöva kolla på videoströmmen från din övervakningskamera är inte särskilt effektivt. Det är något som Asgari har tänkt på. Med hjälp av flera smarta funktioner kan kameran utföra en stor del av jobbet åt dig helt automatiskt. Asgari 720PRO kommer med en avancerad rörelsedetektor. Du kan ställa in hur känslig den ska vara och om den ska fokusera mer eller mindre på vissa områden. Detta ger dig möjlighet att anpassa din övervakning efter dina behov och förutsättningar.

När rörelsedetektorn känner av rörelse kan kameran skicka ett alarm till dig via mejl. Du kan även ställa in så att övervakningskameran tar en bild när alarmet går. Bilden bifogas då i mejlet vilket gör att du snabbt kan se varför alarmet gick. Utöver rörelsedetektorn så har du även en kraftfull IR-lampa som lyser upp mörkret. IR-lampan gör att kameran kan uppfatta vad som händer i upp till 20 meter, även när det är som mörkast.

Använd den nya Asgari 720PRO IP Kameran om du vill kunna övervaka på ett enkelt sätt samtidigt som du kan använda mobilen för att styra bevakningen. Med sina lättmonterade kameror, användbara funktioner och förbättrade app kan Asgari 720PRO ge dig möjlighet att ha koll på säkerheten vart du än är. Du kan hitta Asgari 720PRO hos återförsäljare som Prylstaden.se. Där hittar du även andra kameror från Asgari. Du kan även läsa mer om denna övervakningskamera på Asgari of Swedens egna hemsida.

Prylstaden är marknadsledande på:

Övervakningskameror

IP Kameror

IP Kameror för utomhusbruk

IP Kameror för inomhusbruk

Dolda IP Kameror

Analoga övervakningskameror

GPS Trackers & Spårsändare


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status