Järfälla kommun - Nya bostäder när Ikano Bostad väljer Barkarbystaden

Nya bostäder när Ikano Bostad väljer Barkarbystaden

Newsdesk 9/12 07:53

Ikano Bostad satsar på Barkarbystaden och Järfälla. I ett avtal köper Ikano Bostad kvarter 11 i Barkarbystaden av Järfälla kommun. Ikano Bostad ska bygga totalt cirka 250 bostadsrätter med en första inflyttning vintern 2017/2018.

Avtalet innebär att Ikano Bostad köper kvarter elva, del av fastigheten Barkarby 2:2, av Järfälla kommun. Köpe- och exploateringsavtalet som godkändes av kommunfullmäktige i Järfälla den 7 december omfattar ett av de tolv kvarter som ingår i Barkarbystadens första etapp. Ikano Bostad avser att bygga totalt cirka 250 bostadsrätter där den första delen innehåller 75 lägenheter med byggstart under 2016 och planerad inflyttning vintern 2017/2018.

? Barkarbystaden är en ny stadsdel med stor potential! Vi har märkt av ett stort intresse för de planerade bostäderna och ser fram emot att vara med och utveckla området till en ny levande stadsdel, säger Christian Dahlman, bostadsutvecklingschef på Ikano Bostad.

Barkarbystaden och Järfälla fortsätter att växa
I och med avtalet med Ikano Bostad och ytterligare ett bostadskvarter så fortsätter utvecklingen av Barkarbystaden som en spännande stadsdel i den framväxande regionala stadskärnan.

? Järfällas mål är att ta täten som Sveriges snabbast växande kommun. Jag är glad att Ikano Bostad är med och bidrar till detta genom 250 nya bostäder i Barkarbystaden, säger kommunstyrelsens ordförande Claes Thunblad (S).

Mer information
Claes Thunblad (S), kommunstyrelsens ordf,

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status