R&D Spandex - Nya krafter på R&D Spandex i Laholm

Nya krafter på R&D Spandex i Laholm

Newsdesk 14/1 13:00

KUNDSERVICE ? ORDERMOTTAGNING

Amanda Rasmusson började på R&D Spandex i juli, efter avslutad studentexamen. Hennes uppgift är att ta emot beställningar via mail och telefon men hon kommer även att hjälpa till med en del rådgivning. Amanda är pigg och glad och gör sitt yttersta för att hjälpa kunderna. (bild)

Tinna Ahlgren började i R&D Spandex kundsupportteam i augusti. Tinna kommer närmast från ett jobb som säljare/ordermottagare på ett företag där hon sålt optiska produkter via telefon, mail och hemsida, ett jobb som liknar hennes nuvarande jobb. Tinna är en målinriktad positiv tjej som brinner för att serva och hjälpa R&D Spandex kunder. (bild)


Heidi Blyh
som jobbat på R&D Spandex sedan 2007, kommer tillbaks från sin föräldraledighet i januari. Med sin långa erfarenhet har hon en mycket god produktkunskap och blir ett utmärkt tillskott till kundsupportteamet. (bild)

MARKNADSKOMMUNIKATION

Susanne Werneman, började som marknadsansvarig på R&D Spandex i september. Susanne ansvarar för all marknadskommunikation och sitter med i ledningsgruppen. Susanne bor i Båstad med sin man och har flerårig erfarenhet av arbete med marknadskommunikation. Hon har jobbat som Marknadsansvarig på bl a HemocCue och Getinge och kommer senast från CG Drives & Automation i Helsingborg. (bild)

INKÖPSPLANERING

Jannica Idersjö, kom i december tillbaks från sin föräldraledighet och tog sig då an en ny roll som Demand Planner på inköpsavdelningen. Jannica har tidigare jobbat som ekonomiassistent med leverantörskontra och löner på R&D Spandex under många år. (bild)

EKONOMIDIREKTÖRThomas Lindgren, som senast jobbat på Automationspartner AB i Helsingborg som både CFO och Managing Director, börjar sin tjänst som Finance Director på R&D Spandex i januari. Thomas har mångårig erfarenhet och kompetens och har tidigare också jobbat på bl a Kemira, Pharmacia och HemoCue. Thomas bor i Ängelholm och är bl a mycket intresserad av skidåkning. (bild)

INNESÄLJARE
Sofie Montell, kommer att börja sin tjänst som innesäljare i Stockholm i februari. Sofie har erfarenhet från branschen och kommer senast från HRC Gruppen där hon var ansvarig för försäljning och projektledning. Sofie har också jobbat på F-Secure AB som innesäljare och teamledare under många år. Hon har lång erfarenhet av försäljning, service och projektledning och kommer att vara placerad på R&D Spandex kontor i Stockholm. (bild)

FÖRSÄLJNINGSDIREKTÖR

Marcus Nydén som nu senast kommer från en roll som Försäljnings- och Affärsområdeschef på Gigantprint AB, kommer att börja sin tjänst som Sales Director på R&D Spandex i Mars. Marcus har en gedigen och mångårig erfarenhet från branschen. Han har haft ledande och framträdande roller de sista 15 åren på JMS Mediasystem AB och Systemtext AB. (bild)

"Jag ser verkligen framemot att få bli en del av R&D Spandex teamet i Sverige och vara delaktig i den resa som skall göras på den skandinaviska marknaden. Vi ser stora möjligheter med att skapa snabb tillväxt med marknadens bredaste erbjudande. Mycket inspirerande och jag är full av energi men också ödmjuk inför utmaningen som väntar.? - Marcus Nydén


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Getinge

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status