Reliefed AB - Nya ledamöter förstärker Reliefeds styrelse

Nya ledamöter förstärker Reliefeds styrelse

Newsdesk 24/6 08:29

Vid Reliefeds bolagsstämma den 15 maj 2019 valdes Tove Langlet och Henrik Otendal in som nya ledamöter i styrelsen. Förstärkningen av styrelsen är ytterligare ett steg i bolagets ambitioner att växa snabbare och det främst på en internationell marknad med ledande aktörer.

Tove Langlet är professionell styrelseledamot och erfaren affärsutvecklare i både privatägda och börsnoterade företag. Hon har omfattande erfarenheter som managementkonsult bl.a. inom logistik och produktion, portföljbolagsutveckling på IK Investment Partners samt av avyttringar och förändringshantering.

Henrik Otendal är ekonom med erfarenheter av strategi och affärsutveckling på en global arena. I roller som CFO, CTO och vd i bolag som Getinge Sterilization, Sander Meson Group, Nitator etc, har Henrik förutom sin långa erfarenhet av styrelsearbete, dessutom en bred palett med kunskaper inom finans, M&A, controlling, HR och organisationsutveckling.

- Vi är mycket glada och stolta att välkomna Tove och Henrik till Reliefeds styrelse. Deras ytterst gedigna erfarenhet av utveckling av bolag i en expansionsfas på en global marknad kommer att vara mycket viktig i vårt fortsatta arbeta att flytta fram Reliefeds positioner, säger Magnus Rehn ordförande i Reliefeds styrelse.

Mer information lämnas av

Mikael Eklund, vd Reliefed Technologies

mikael.eklund@reliefed.com +46 (0)703 80 07 96


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Getinge

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status