Järfälla kommun - Nya leverantörer ska ge Järfälla IT-stöd i världsklass

Nya leverantörer ska ge Järfälla IT-stöd i världsklass

Newsdesk 26/1 07:28

Med nya avtal och nya leverantörer ska Järfälla kommuns IT-stöd hålla världsklass. Kommunen har i dagarna beslutat att ingå avtal med två nya leverantörer av tjänster inom applikations- och systemdrift samt infrastruktur och datakommunikation.

Järfälla har i dagarna tagit viktiga beslut om kommunens framtida IT-stöd, där ambitionerna också är mycket höga. Kommunen har efter upphandling fattat beslut om ingå avtal med Tieto Sweden AB för applikations- och systemdrift samt med Tele2 Business AB/TDC Sverige AB för infrastruktur och datakommunikation.

? Detta är ett viktigt steg för Järfälla Kommun. Vi skall ha ett IT-stöd världsklass, inte minst inom våra kommunala skolor, och dessutom driva kommunens digitalisering framåt. Vi är övertygade om att vi med hjälp av Tietos erfarenhet av digitalisering inom den kommunala sektorn och Tele2/TDC:s gedigna och kompetenta leverans av vårt nätverk kan ta nästa steg i vår utveckling och i slutändan förbättra kommunens service till Järfällaborna, säger Järfällas IT-chef Lennart Atternäs.

En tredje del i upphandling av IT-stöd handlar om leverans av IT-arbetsplatser. Den delen beräknas vara färdig våren 2017.

Nuvarande avtal med Advania upphör den 11 januari 2018.

Mer information

Kerstin Svensson, upphandlingschef,

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Tele2 TDC

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status