David Flatbacke - Nya Örebroföretaget med koll på prylar

Nya Örebroföretaget med koll på prylar

Newsdesk 21/11 11:49

Från vänster: David Flatbacke-Karlsson, Daniel Östling, Fredrik Edlund. 

Prylkonsulten äntrar företagsscenen. Tre unga Örebrokillar med fokus på rätt saker ska vinna kundernas hjärtan ? genom att erbjuda fina grejer till förmånliga priser.

Sedan ett par veckor tillbaka är Prylkonsulten Närke HB igång med sin verksamhet. Bolaget, som drivs av tre 20-åriga örebroare i Daniel Östling, David Flatbacke-Karlsson och Fredrik Edlund, kommer att rikta in sig på försäljning av såväl enskilda produkter som större partier. Grunden till försäljning byggs konsekvent genom att köpa upp konkurslager samt genom att importera produkter. Dessa säljs via en egen, nystartad webbshop.

? Roligt att äntligen kunna starta upp och presentera företaget på allvar. Prylkonsulten säljer allt ifrån viktiga, nyttiga hushållsprodukter, klädesplagg och matlagningsredskap till städtofflor, miniatyrfigurer och julprodukter som kan få dig som konsument att vika dig dubbelt av skratt, säger vd Daniel Östling.

Kommunikationschef David Flatbacke-Karlsson fyller i:

? Vi har det mesta och det bästa i vårt sortiment. Sedan är vi noga med att se kundens perspektiv, att vi hela tiden har kvalificerade varor i lager som vi säljer till ett rimligt pris. Det är enkelt att hitta bra deals hos oss.

Prylkonsulten lanserade sin webbplats i början av oktober. Inköps- och logistikansvarige Fredrik Edlund ser tillbaka på en intressant första tid.

? Det är mycket att stå i. I början handlar det om att testa marknaden. Vi behöver lära oss vilka produkter som går hem i vilket sammanhang, och hur vi effektivt ska ta oss an utmaningarna som ständigt uppstår.

Ett antal ordrar har redan packats och skickats till kunder. Ambitionen är att etablera Prylkonsulten på den, minst sagt, hårt konkurrensutsatta e-handelsscenen.

? Visst, det kommer att krävas ett rejält jobb, men vi ser stora möjligheter i att lyckas med vårt koncept. Förhoppningen är att börja göra oss hörda ordentligt inom kort, säger Östling.

Prylkonsulten har, trots sin korta levnadstid, redan lanserat flera kampanjer som gett positiva utslag.

? Sådana kommer ni att få se mycket mer av. Vi kommer även att bli aktivare på sociala medier, på vår sajt och ute i det verkliga företagslivet, säger Flatbacke-Karlsson.

Trion utlovar ett spännande 2017.

? Prylkonsulten har potential att växa enormt redan nästa år. Jag kommer att få mycket att packa och sortera tillsammans med grabbarna, säger Edlund.

Kontakt:

Daniel Östling, vd ? 073-6677370
David Flatbacke-Karlsson, kommunikationschef ? 073-0392625
Fredrik Edlund, inköps- och logistikansvarig ? 070-6723080

Mejl: Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status