Deflamo AB - Nyhetsuppdatering kundläge - maj 2017

Nyhetsuppdatering kundläge - maj 2017

Newsdesk 31/5 06:00

Malmö den 31 maj 2017

Uppdatering kundläge Deflamo AB:

Under maj månad har slutliga produktionstester genomförts hos två större internationella industrikoncerner inom PVC-området. Båda med bra resultat. Under andra halvan av juni inväntas kundernas utvärderingar av dessa och därefter eventuella certifieringar av deras nya produkter. Vid positiva besked ser vi fram emot order under kvartal tre och/eller fyra.

?Vi har arbetat med de här två projekten under ca två års tid? säger Dennis Skog, säljansvarig på Deflamo. ?Utvecklingsarbete, labbtester och mindre pilottester tar den tiden i de branscher där våra kunder verkar. Nu närmar vi oss dock slutfasen och det är med stor spänning vi ser fram emot resultaten av de slutliga utvärderingarna och de möjliga certifieringarna?, fortsätter han. ?Jag följer spänt det som händer hos både de här två projekten, men också ett antal andra som också närmar sig samma läge. Att arbeta långsiktigt, målmedvetet och med kundfokus är en viktig strategi för oss.?

Johnny Bodin, VD på Deflamo, kommenterar; ?Visst kan det kännas frustrerande när kunderna skjuter fram sina produktionstester men det känns desto bättre när dom väl genomförs och som i dessa fall med lyckade resultat. Det blir samtidigt ett kvitto på att vår affärsmodell med ett djupare tekniskt samarbete med kunden fungerar. Det ger både oss och kunden möjligheter att utvecklas.

På grund av sekretessavtal med kundföretagen kan Deflamo inte delge vilka bolag det rör sig om.

Läs mer om Deflamo AB på www.deflamo.com

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Johnny Bodin, VD 
Tel: +46 (0)700 92 07 39 
E-mail: Till pressmeddelandet




LÅNEFÖREMEDLARE:



ALLA LÅN:




- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status